УСЛУГИ

В стремежа си да сме максимално полезни сме събрали под един покрив всичко което е необходимо, за да придадете на вашия дом  уют и елегантен сил.

В нашите магазини може да откриете всичко свързано с интериорния текстил и да Ви се даде подробна информация за качеството на продуктите както и начина на изпълнение и подръжка.

Екипът ни от професионалисти ще Ви посети на място и ползвайки нашите мостри ще Ви даде най-добър отговор на въпросите свързани с цветовото и стилово съчетание на интериорния тексил.

Ще Ви изработиме индивидуален проект, който ще даде комплексно решение на текстилните елементи отговарящи на вашите желания (или изисквания) и стил.

Ние изработваме поръчките Ви в собствето шивашко ателие с екип от опитни шивачки.

Прецизното изработване на пердетата и завесите, както и текстилните декорации към тях, шалтетата и покривки декорираме с пискюли, шнурове, дантели и др. декоративни аксесоари.

Специалистите ни ще монтират вашите системи за окачване, а на последния етап на завършване на вашия проект ще монтираме пердетата или щорите и ще поставим завършващите щрихи с аксесоарите към тях.

„Текстилна Къща Даниела” предлага и цялостно обзавеждане свързано с интериорния текстил на хотели, ресторанти и други обществени заведения.